Beeldhouw-vakantieweek 2022
We zijn inmiddels in 2022 beland, de coronacrises is aan het aflopen hopelijk dus de ingrediënten om er een fantastisch jaar van te maken zijn aanwezig.
2022 zal voor Workshop-express een bijzonder jaar worden, want eind van dit jaar worden er geen workshops en cursussen binnen Workshop-express meer aangeboden. Dat betekend ook dat Workshop-express in 2022 voor de laatste keer uitrukt om op locatie in Frankrijk een beeldhouwvakantie week te organiseren en verzorgen.
Workshop-express stopt maar de “HoutStudio Maarten” begint dan. De focus zal dan op het autonome werk en werk in Opdracht van Maarten te komen liggen.Zie hiervoor verder op deze site

 

De beeldhouwweek 2022
De beeldhouwweek 2022 zal er dan ook anders uit zien! Bijzonderder .
De week zal op meerder punten bijzonderder zijn als andere jaren. Zo overnachten we   in een waar chateau en beeldhouwen we in/bij een Jachtslot . Ook de maaltijden zal hard aan gewerkt worden om een culinaire verwennerij van te maken….

Maar niet in de laaste plaats de deelnemers aan deze week zijn allen mensen die goed zelfstandig tot een eigen beeld kunnen komen. Het niveau zal dus ook hoger zijn. Omdat deze mensen zelfstandiger zullen werken is er in de middag ook ruimte om andere activiteiten te onder nemen.
Natuurlijk zullen we de mensen faciliteren zoals we dat al jaren doen ook in de ochtenden zullen we de mensen bijstaan en begeleiden in hun beeldhouwproces
Het verschil zit in de middagen. In de middagen kan een ieder doen waar men zin in heeft. De een zal, en kan doorgaan met het werken aan zijn/haar beeld.( in principe zijn wij daar dan niet bij. (daarom gaan er ook mensen mee die zelfstandig kunnen beeldhouwen.). De andere mensen kunnen een naburige plaats gaan bezoeken, naar een beeldententoonstelling gaan, kanoën , wandelen, vooral fietsen in deze omgeving is een aanrader etc… m.a.w. er zijn zeer zeker ook goede kunst en cultuur uitjes te plannen welke ook prima in een dergelijke week passen.

Traditioneel zal de week dan ook worden afgesloten met een tentoonstelling waar breed bekendheid aan gegeven zal worden.
Deze beeldhouwweek zal daarom ook een bredere beleving mee krijgen. Dat is ook de reden dat we gezocht hebben naar een mooie streek in Frankrijk waar veel natuurschoon  en veel te beleven is.

Ook de plek waar we verblijven moet een plek zijn die we nooit meer zullen vergeten.
Het koste wat tijd maar we hebben DE plek gevonden. Ik kan er veel over zeggen en schrijven maar veel meer zeggend zijn de onderstaande YouTube video’s:

 

 

en

 

Waar in Frankrijk:

De beeldhouwplek is het naast (of in) het Jachtslot st. Hubert

Om het kasteel licht een prachtig park in midden Frankrijk vlak bij de plaats Fayl Billot (2Km). (70km ten noorden van Dijon) ) . Al bij al ongeveer 640 Km ten zuiden van Utrecht.

De datum:

De beeldhouwvakantie zal van zondag 3 juli 2022 rond 16.00 uur aankomst en vertrek  zondag 10 juli 2022 voor 12.00 uur.

De Prijzen:

We hebben de beeldhouw vakantie week van 7 overnachtingen dus 8 dagen vol pension incl cursus, btw, toeristenbelasting e.d. kunnen organiseren voor €850,=

Aanmelden

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk om dat alle plekken vergeven zijn.

Maar via de site zullen wij de bezoekers van deze site op de hoogte houden

Share This: